Țara Vrancei, destinația anului 2021. Haideți să o nominalizăm!

 

Prima TV şi platforma destinatiaanului.ro au demarat un concurs pentru promovarea turismului intern. Pe acest site se pot nominaliza zone și locuri care merită să iasă din anonimat. Cum ar fi dacă Țara Vrancei ar fi printre finaliste? Sau chiar câștigătoare?

Haideți să punem umăr la umăr și să facem cunoscută Țara Vrancei. Nu doar despre Cascada Putnei și Cheile Tișiței trebuie să știe lumea. Nu vreau să rămână cunoscute doar pentru localnici zone ca Valea Milcovului cu al său Foc Viu și Mănăstirea Mera, singura mănăstire fortificată din Vrancea. Sau Depresiunea Între Râmnice cu pitoreasca Vintileasca, Cascada Muntioru și formele spectaculoase datorate eroziunii care se regăsesc pe toată lungimea râului. Arii protejate și rezervații ca Strâmtura Coza, Turnurile Cozei, Căldările Zăbalei, Valea Nărujei. Vreau să se scrie povești despre oamenii locurilor acestea, oameni cu fața senină și grai dulce, despre tradiții și meșteșuguri.

E un prilej foarte bun de a ne susține locurile în care avem rădăcinile și de a arăta țării că ne sunt tare dragi meleagurile pe care trăim.

„Haideți să vorbim oamenilor despre Țara Vrancei! Să le arătăm  viile și munții noștri, rezervațiile naturale din Lunca Siretului sau Cheile Tișiței, să-i chemăm să bea vinurile care ne-au făcut cunoscuți, să guste cașul dospit în fân sau să poarte măștile de Păunești sau Nereju. Nominalizează Țara Vrancei ca fiind destinația ta preferată în 2021, apoi dă share să afle toată lumea de noi”, a transmis președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma.

Ce trebuie să faceți ?

  1. Intrați pe site-ul Destinația Anului și în dreptunghiul mov adăugați destinația Țara Vrancei. Completați câmpurile de mai jos cu adresa de mail și numele tău.
  2. Pe 4 iunie vor fi anunțate cele mai propuse 6 destinații care vor intra la vot. Acestea vor intra într-o amplă campanie de promovare, atât online, cât și la TV.
  3. Pe 4 septembrie va fi aleasă destinația anului: 50% votul juriului, 50% votul publicului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *