Bloggerii români de călătorii din Italia

      Sunt diferite motivele pentru care românii au ales să părăseacă ţara natală, în detrimentul altei ţări: dragoste (cazul de faţă), muncă, studii, etc. Nu vreau să vorbesc despre ce înseamnă viaţa printre străini, ci despre bloggerii români de călătorii din Italia. Oameni simpli care văd frumosul în orice loc s-ar afla, care adoră să călătorească în lumea mare sau, în lipsă de timp sau finanţe, să exploreze oraşul sau regiunea în care locuiesc. Ca mai apoi să-şi găsească timp să aşterne în paginile jurnalului online experienţele lor . Cu recomandare, 4 dintre ei:

Mirela cu blogul Observând Lumea . Cu ajutorul ei descoperi cele mai frumoase oraşe ale Italiei, asezonate cu o părticică din bucătăria italienă. Se descrie ca fiind ,, un om obişnuit şi îmi place să observ lumea. Descoperindu-i frumuseţea, sper să reuşesc să mă cunosc mai bine pe mine însămi”.

Ana Maria cu blogul Around by Ana Maria. Iţi place Veneţia? Vei adora blogul ei. Ne spune că: ,,Am întâlnit destule persoane până acum care mi-au spus că din cauza a diverşi factori nu au posibilitatea de a se plimba prea des…printre ei sunt şi eu…dar până la urmă chiar şi oraşul sau zona unde stai poate fi un subiect grozav de prezentat…nu facem întrecere cine vizitează mai mult şi cine nu…”

Monica de la Descopăr Italia. Din ceea ce am citit pe blogul ei, pare că nu este un cetăţean permanent al Italiei. I se face dor de Italia, băgăjelul şi arrivederci România pentru o perioadă de timp. Ea ne spune cum a început totul: ,,În urmă cu 2 ani am ajuns pentru prima oară în Italia într-o mică vacanţă şi a fost dragoste la prima vedere, cel putin din partea mea. Un an mai târziu, dupa alte câteva vizite, cu bocceluţa la spinare am decis să mă lămuresc cum e de fapt Italia. Şi asta fac!”

Altă Monica, cu alt blog, Poveştile Monicăi. Scrie şi ea din frumoasa Roma. După ce aţi terminat tot de citit la mine 😀 , alte poveşti şi informaţii vă aşteaptă pe blogul ei.

Andreea care ne aduce Umbria în buzunar, despre care spune ,, într-adevar o zona cool , pentru că rămâne o zonă ideala pentru a petrece o săptămână sau un weekend ca turist sau chiar perioade indelungate ca locuitor, cu orașul său de reședință, Perugia, ideal pentru a studia în una din nenumăratele facultați existente, un oraș unic, multicultural, bogat in istorie, artă și cultură, plin de viață , unde poți găsi de toate pentru toți, o zonă plină de verdeață, dar totuși modernă, departe de agitație și poluare, unde nivelul calității traiului este ridicat .”

Mult succes în continuare, oameni minunaţi!

 

 

8 comentarii Adaugă-l pe al tău
  1. Ma bucur de fiecare data cand cineva scrie un articol depre o tara in care nu am reusit sa ajung deoarece prin felul lor de a scrie traiesc cu ei fiecare amintire si lucru frumos din acea vacanta!

  2. Si eu imi doresc foarte mult sa calatoresc. Fiecare articol ce prezinta o parte a lumii ma face sa fiu si eu acolo.

    1. Din pacate, asa e! Dar trebuie sa invatam ca a calatori nu inseamna numai a pleca peste mari si tari. Orasul/judetul/regiunea in care locuim poate fi sursa unor calatorii memorabile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protected by WP Anti Spam