Capricorn-horoscop turistic

capricorn   Horoscopul când îl citesc o fac din pur divertisment şi chiar reuşeşte să mă amuze când citesc chestii total diferite pentru aceeaşi zodie. Zilele trecute am dat peste un articol de genul ,,destinaţii turistice în funcţie de zodie” apoi am avut curiozitatea să aprofundez acest subiect, să văd dacă coincid. Şi am intrat la google-it, o sumedenie de rezultate cu acest titlu care mai de care îmi recomanda destinaţii  mai mult sau mai puţin pe gustul meu. De ce tocmai Capricorn? Pentru că eu sunt Capricorn şi astăzi este ziua mea. 🙂

      Am aflat de la feminis.ro că oraşul sufletului meu este Amsterdam (hmm, cam departe de adevăr): ,, Nativul din zodia Capricornului se va simţi în largul lui într-un oraş modern. Vacarmul şi abundenţa de clădiri îi inspiră. Şi ce alt oraş modern este mai frumos decât Amsterdamul? Capricornul va fi încântat să viziteze Cartierul Roşu şi vestitele cafenele din Amsterdam. Ar putea chiar să-şi găsească jumătatea în timpul unei călătorii cu vaporaşul pe sub cele peste 1000 de poduri ce împânzesc canalele oraşului. Setea de artă şi cultură îi va fi satisfacută pe deplin nativului din zodia Capricornului.”

         Site-ul care parcă mă cunoaşte este cosmopolitan.ro care zice următoarele: ,,Sunt orientaţi spre obţinerea de rezultate concrete şi dau dovadă de o ambiţie ieşită din comun. Vor fi încîntaţi de o drumeţie la munte care să presupună „cucerirea” anevoioasa a unui vârf sau de un sejur cu planificare pe zile. Tot ce include un plan cu scopuri de atins va fi compatibil cu nevoile Capricornilor. Nu refuză nici vacanţele relaxante la malul mării, unde scopul suprem va fi detaşarea de rutină. Câteva posibilităţi sunt excursiile montane, în Parâng sau în Alpii elveţieni, ori o staţiune balneo-climaterică. ” Dar parcă nici astrologie.acasa.ro nu este departe de mintea mea (lăsând la o parte răul de mare): ,,Capricornii sunt adepţii croazierelor pe mare sau ocean. Adoră să fie înconjurati de ape, iar o croazieră de lux în zone cât mai inedite de pe Glob, ca de exemplu în Mexic, le oferă posibilitatea de a se bucura de soare, plajă, înot, scufundări şi de a se răsfaţa cu preparate exotice alese.” Sau astrologie.garbo.ro, spun şi ei un pic de adevăr: ,, Cei născuţi în zodia Capricorn iubesc natura şi tot ceea ce este legat de ea. Le place climatul temperat şi linistea, zonele înverzite şi pline cu flori, copaci şi fructe colorate. În contrast cu dragostea pentru natura, ei pot alege destinatii luxoase, evenimente musicale sau un oras cu numeroase bijuterii arhitecturale. Cele mai benefice destinaţii de vacanţă reuşită pentru zodia Capricorn sunt Cipru, insulele din Grecia, Irlanda. ”

        Şi cum spuneam că se cam bat cap în cap, iată ce năzdrăvănii le-a dat prin cap celor de la karena.ro: ,, Capricornul nu este un călător pasionat. De fapt, dacă ar avea de ales, şi uneori are, ar prefera să rămână acasă în vacanţă şi să invite prietenii la el decât să plece undeva. Nu îi plac deplasările la mare distanţă de casă, nu îi place să încerce mâncăruri exotice sau să cunoască oameni noi, nu este deloc interesat de tot ceea ce îi fascinează pe nativii altor zodii. ” Măi, copii, de ce scrieţi prostii?

 

capricorn1

capricorn2

 

 

Sursa foto1 ,  Sursa foto 2 , Sursa foto 3

 

 

Deci, dragi Capricorni care este destinaţia voastră turistică? Se găseşte în sugestiile de mai sus?

 

 

P.S.Dacă vrei să te abonezi la postările de pe acest blog,dă un  Like paginii Viata in Roma .

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *