Recomandări pentru un Revelion la Roma

         Dacă v-am idei pentru Crăciunul la Roma , revin cu câteva recomandări pentru Revelion la Roma, sugestie din partea unui cititor.

         Lucruri extraordinare sau nemaiîntâlnite nu se fac, cum spunea un tânăr italian ,,nu suntem foarte creativi când vine vorba despre revelion”. Dacă de Crăciun toate drumurile duc acasă şi se petrece în familie, de Revelion este cu totul altă poveste, distracţie cu prietenii. Nu sunt mari diferenţe faţă de un revelion petrecut în România. Ori la munte cu prietenii, ori la un restaurant/club/discotecă sau concerte în aer liber.

Sursa foto:www.tafter.it

2014

Exclusiv pentru Roma, numeroase sunt evenimentele organizate pentru a avea parte de distracţie pentru toate gusturile, stilurile şi vârstele. Atenţie însă, să alegeţi cu mare grijă modul în care vei întâmpina Anul Nou, se spune că ,,cine nu se distrează de revelion, nu se va distra tot anul” ,mare atenţie, nu aţi vrea să fiţi morocănoşi tot anul. 🙂

La mare căutare sunt concertele în aer liber, preferate de mulţi pentru că sunt gratuite. Noutatea de anul acesta este concertul organizat la Circo Massimo cu nume grele ale muzicii italiene. Concertul este deschis de către formaţia de reggae, Radici nel cemento şi continuat cu Malika Ayane, Niccolò Fabi, Daniele Silvestri şi Nina Zilli. După urările făcute la miezul nopţii, distracţia continuă în compania lui Dj Set. Inclusiv strada Fori Imperiali, iluminată cu laser care până pe 6 ianuarie este exclusiv pietonală, oferă spectacole şi animaţii de toate tipurile, teatru de stradă şi focuri de artificii la miezul nopţii. În schimb, în Piazza del Quirinale are loc un concert de muzică clasică la care va fi prezent preşedintele tării şi personalităţi politice. Cu siguranţă şi în Piazza del Popolo vor avea loc concerte şi focuri de artificii.

Să trecem la evenimentele cu plată care sunt mai numeroase (putea fi altfel? )…Concert Paul Kalkbrenner, în zona EUR, Palazzo dei Congresi. După succesul de anul trecut, faimosul dj se întoarce cu un show şi mai impresionant. Alături de el va fi Seth Troxler şi Maceo Plex. Iubitorii muzicii electronice nu pot lipsi.

Amore Music Festival. Şi acest fetival se întoarce mai fabulos ca oricând cu numeroşi dj de talie mondială ca: Sven Vath, Ben Klock, Dana Ruh, Dj Red, Vitalic Live, etc. Va avea loc la Nuova Fiera di Roma.

Magic Fest la Parcul de divertisment Rainbow, Valmontone. Revelionul aici este un fel de totul în unu: spectacole de teatru, dans, animaţii, spectacole pentru copii cu personaje din desene animate, 5 discoteci acoperite, posibilitatea de a lua cina la restaurant sau varianta mai rapidă de tipul tavola calda, posibilitatea de a dormi la unul din hotelurile convenţionate, etc.

Sursa foto:www.turistagratis.com

capodanno_roma

 

An nou fericit, plin de bucurii şi împliniri.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *